Тиждень мистецтва

Дата публікації допису: Mar 21, 2021 10:40:0 PM

Тиждень мистецтва

З 15 до 19 березня в школі пройшов тиждень мистецтва. Розпочався він прекрасним конкурсом зачісок та виконанням улюблених пісень караоке в 4 - А класі під керівництвом класного керівника Павлової Г.О. та вчительки музичного мистецтва Семенченко Р.Ф. Дівчата продемонстрували свою майстерність, а члени журі, хлопці класу, визначили найкращі зачіски.

Учні 11 класу Єлфімова С, Кононенко К., Слободяник А,, Калачова Д. створили газету «Скульптура кубізму» та разом з учнями 1 - А класу намалювали плакат «Щасливі долоньки», як символ єднання поколінь 1 – А та 11 класів. Учні 7 – Б класу створили прекрасну газету «Розважальна музика».

На уроках інтегрованого курсу мистецтва та музичного мистецтва під керівництвом учительки Семенченко Р.Ф. учні створили плакати та газети, присвячені різним стилям і напрямкам музики та жанрам образотворчого мистецтва.

18 березня учителька Семенченко Р.Ф. організувала брейн-ринг для учнів 8 – А класу за темою: «Стилі мистецтва». У турнірі взяли участь команди: «Колізей», «Мона Ліза» та «Мистецтвознавці». Команди створювали емблеми, відповідали на різноманітні запитання стосовно стилів мистецтва, розгадували кросворди. Учні проявили креативність, кмітливість і знання з історії мистецтва. Урок був насиченим і позитивним.

Вчителька образотворчого мистецтва Львова Л. О. організувала виставку малюнків «Світ мистецтва».

Закінчився тиждень заняттям гуртка «Співаночки», де учениці 5 класу виконали чудові пісні.