Пробне ЗНО

Дата публікації допису: Jan 09, 2021 12:50:59 PM

Розпочалася реєстрація учасників пробного ЗНО

5 січня розпочалась реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні та тривати буде до 19 січня. Пробне тестування відбувається з метою ознайомлення учнів з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця.

Також учасники пробного ЗНО зможуть отримати результат тестування, психологічно налаштуватись на проходження тестування та навчитись ефективно розподіляти час на виконання завдань.

Участь у пробному тестуванні є платною. Вартість пробного ЗНО для учасників із Донецької та Луганської областей складатиме 255 грн.

Цього року кожний учасник зможе вибрати лише один предмет для проходження пробного ЗНО.

Водночас учасники зможуть додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів із переліку предметів ЗНО-2021, пройти тестування вдома та внести свої відповіді до сервісу визначення результатів.

Реєстрація на пробне ЗНО здійснюється на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Для успішної реєстрації необхідно заповнити онлайн форму, зайти до особистого кабінету учасника пробного ЗНО, роздрукувати квитанцію та оплатити послугу з проведення пробного ЗНО.

Тестування з усіх навчальних предметів відбудуться 10 квітня 2021 року.

Регіональні центри оцінювання якості освіти:

· Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти (ДРЦОЯО)

Донецька та Луганська області.

· Важливо! Реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО.

· Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до закладів вищої освіти.