До Дня Збройних Сил України

Дата публікації допису: Dec 06, 2020 11:53:34 AM

Сьогодні, 6 грудня, ми відзначаємо День Збройних Сил України.

Офіційно - це свято нашої вітчизняної армії та її славних воїнів. Водночас і день пам’яті, коли згадуємо тисячі відважних героїв, які віддали свої життя за незалежність і неподільність нашої держави.

На уроках історії вчителькою Толкачовою Ю. С. було проведено уроки мужності та козацької слави. Козаки - найкращі воїни минулого нашої країни, славні предки сучасної армії, тому їхні подвиги є джерелом наснаги та військової звитяги.

04 грудня 2020 року в Маріупольській ЗОШ № 64 до Дня Збройних Сил України відбулися військово-спортивні змагання для учнів 8-их класів "Юні джури".

Організатор - учитель фізичної культури та предмету «Захист України» Костюк Олег Іванович.

Юні джури продемонстрували спритність і кмітливість у конкурсах, показали свої знання і вміння воєнної та медичної справи. Смуга перешкод була під силу тільки найсміливішим, найспритнішим, найзавзятішим козакам.

В рамках відзначення Дня Збройних сил був проведений також тематичний урок із учнями 10 класу під гаслом «Готові захищати Україну», де учасники Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») під керівництвом учителя Костюка О. І. показали свою фізичну підготовку, вправність у наданні домедичної допомоги пораненому.

Учні та вчителі школи № 64 вітають військових з професійним святом, пишаються їх мужністю, силою та відданістю своєму народові, а також щиро дякують за захист нашої країни, за мирне небо над головою!