Покликав вересень до школи

Дата публікації допису: Sep 22, 2019 7:50:57 AM

Перший дзвоник пролунав – покликав вересень до школи

Барвами осінніх квітів, святковою атмосферою, свіжістю оновлених класів зустріла своїх вихованців Маріупольська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 64.

Директор школи Вєнія Наталя Петрівна привітала присутніх з чудовим святом – Днем знань, який відкриває перед кожним учнем нові обрії пізнання себе і світу та побажала всім школярам, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів, щоб кожен з учнів став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які сьогодні вперше у своєму житті сіли за парти. Для них попереду багаторічний шлях у школі, як в окремому всесвіті. Батьки подарували першокласникам чарівну скриньку для заповнення її корисними та цікавими знаннями та ще й ключі від неї, які урочисто були передані вчителям 1 – А класу Петренко Ніні Анатоліївні та 1 – Б класу Треус Ірині Станіславівні.

І ось настала зворушлива та довгоочікувана мить – мить, коли лунає Перший дзвоник, який кличе школярів на перший урок хвилюючим акордом у виконанні учня 11 класу Матьйозова Ярослава та учениці 1 - А класу Колісніченко Злати.

Покликав дзвоник до шкільної лави.

Ви чули всі який у нього спів.

Сьогодні діти незалежної держави

За парти сядуть. Дзвоник продзвенів !