Конкурс-виставка з образотворчої та декоративно-ужиткової творчості

Дата публікації допису: Apr 18, 2018 7:3:32 AM

Квітковий дивограй завітав до нашої школи

Квіти, квіти…

Чарівні квіти,

Кольорові, великі й малі…

Ви умієте душу зігріти,

Бо й самі ви — душа землі.

17 квітня в школі відбувся шкільний етап міського конкурсу - виставки з образотворчої та декоративно - ужиткової творчості «Квіти Маріуполя». На ньому було представлено до 30 робіт.

У виставці взяли активну участь учні 1 – А класу (керівник Павлова Г. О.), 3 – Б класу (керівник Треус І. С.), 3 – А класу (керівник Петренко Н. А.), 5 – А класу (керівник Львова Л. О.), 6 класу (керівник Маляренко Т. О.), 8 – А класу (керівник Медведєва Л. М.), 9 – Б класу (керівник Марфлюк Л. В.). Всі роботи виконані в різній техніці і на високому рівні.

Тут можна було побачити чарівні квіти з тканини (роботи Терсяної Анастасії, Гончарук Єлизавети), паперу ( роботи Шишкіної Злати, Афенко Євгенії, Муляви Івана, Меркулової Лілії), а також роботи, зроблені в техніці квілінгу (робота Борблика Олександра), орігамі (роботаКамишенка Владислава). Око радували й малюнки дивовижних квітів Шушакової Марії, Меркулової Лілії, Новосьолової Дар’ї, Стайловської Марії, Кіркіної Юліани та ін..

Було відзначено високий рівень учасників виставки, які вразили своєю фантазією і майстерністю. Всі роботи виконані з любов'ю до нашого міста. Кращі з них були відібрані для участі у районному етапі конкурсу.

Висловлюємо подяку батькам, які допомогли своїм дітям створити квіткові шедеври та надихають їх на нові творчі звершення.