Вітаємо нового директора школи!

Дата публікації допису: Aug 31, 2019 8:35:28 AM

Вітаємо Вєнію Наталію Петрівну на посаді директора школи!

За підсумками конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти № 64 переможцем стала Вєнія Наталія Петрівна.

Шановна Наталіє Петрівно!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого призначення на високу і відповідальну посаду - директора школи. Це без перебільшення знакова подія не тільки у Вашому особистому, професійному, творчому житті, але й новий етап розвитку нашого навчального закладу, майбутнє якого передусім пов’язується з іменем першого керівника, його авторитетом, ідеями, конкретними справами.

Переконані, що Ваш професійний досвід, управлінський талант і організаторські здібності дозволять Вам домогтися значних досягнень на цьому високому і відповідальному посту. Щиро бажаємо конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях!

Хай притаманні Вам енергія, завзятість та наполегливість сприяють піднесенню іміджу Маріупольської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 64 ! Нехай у всіх починаннях Вас супроводжує удача, розуміння та підтримка колег і однодумців, а непроста відповідальна робота приносить задоволення і творчі перемоги. Нехай дружні привітання додадуть Вам життєвої наснаги, а людська шана буде подякою за плідну працю!

З повагою,

колектив школи