День вчителя

Дата публікації допису: Oct 09, 2019 2:49:6 AM

Ми даруємо вам тепло своїх сердець

Багряним листом зацвітає осінь... Учителю... це тобі вона відкриває двері рідної школи, барвистим серпанком бабиного літа стрічає на рідному порозі, промінчиком сонця сяє в очах дітей, твоїх дітей.

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли у вчителів особливо піднесений і радісний настрій. День вчителя, коли школа майорить осінніми квітами і посмішками школярів та педагогів. Цього року свято було особливим, адже з самого ранку учні чергового 7 – А класу від імені директора школи Вєнії Наталії Петрівни вітали вчителів невеличким подарунком ще на порозі школи.

Багато гарних слів було сказано на адресу педагогів. Учні та батьки не скупились на привітання і щирі посмішки. Квіти, які дарували учні, були найдорожчим подарунком, тому що дарували їх – від щирого серця. А по закінченні уроків відбувся святковий концерт «Ми даруємо вам тепло своїх сердець» , який підготували учні зі своїми наставниками: педагогом – організатором Кальченко С. В. та вчителькою музики Семенченко Р. Ф. Багато пісень, танців, віршів у виконанні наших талановитих учнів змушували глядачів у залі посміхатися і гучно аплодувати. А на початку концерту вчителів чекав ще один сюрприз від директора школи – лотерея, де щасливі переможці отримали призи. Учениця 11 класу Софія Шутенко привітала вчителів і роздала «амулетики» на щастя.

Шанованими гостями на святі були ветерани педагогічної праці, люди, які віддали свої знання, частинку свого серця, на очах яких виросло не одне покоління випускників.

Хочеться подякувати організаторам та учням за їхню старанність, артистизм та відповідальність, з якою вони віднеслися до підготовки заходу.