День цивільного захисту

Дата публікації допису: Apr 18, 2018 5:14:28 AM

День Цивільного захисту в школі

13 квітня у нашій школі проходив День цивільного захисту, в рамках якого було організовано ряд заходів:

- пропаганда цивільного захисту;

- забезпечення безпеки життєдіяльності людини у разі виникнення надзвичайних ситуацій;

- класні години;

- відпрацювання дій учнів та постійного складу школи у випадку виникнення пожежі.

У всіх класах була проведена Єдина класна година «Дії у разі виникнення надзвичайних ситуацій», з практичним заняттям правильно діяти та надавати першу медичну допомогу та взаємодопомогу у випадках пожежі.

Тренувальна евакуація за сигналом «Пожежа» показала високий рівень підготовки учнів до дій в екстрених випадках. Старшокласники провели інформаційно - роз’яснювальну роботу серед учнів молодших класів щодо дій та поведінки в надзвичайних ситуаціях. Тренувальна евакуація за сигна-лом «Увага всім!» показала високий рівень підготовки учнів до дій в екстре-них випадках. Учні та вчителі показали, що вміють швидко та безпомилково орієнтуватися у надзвичайних ситуаціях.

Подібні заходи є своєрідним підведенням підсумків засвоєння учнями протягом навчального року матеріалу з питань цивільного захисту. Керівний склад, формування, працівники школи та учні здобули практичний досвід виконання заходів Цивільної оборони, дій за сигналами оповіщення та інформування населення, проведення рятувальних робіт.

До Вашої уваги фоторепортаж з Дня цивільного захисту - 2018: