Міжнародна акція «World cleanup day 2019»

Дата публікації допису: Sep 23, 2019 3:26:1 AM

Школа № 64 долучилась до Всесвітнього дня прибирання 21 вересня

У найбільшій світовій акції в історії земної кулі громадяни більш ніж 160 країн об’єднують свої зусилля по вирішенню однієї з найбільш важливих проблем навколишнього середовища – проблеми не правильного поводження з відходами.

Акція під назвою World Cleanup Day – це масштабний привід, щоб привернути увагу людей до проблеми забруднення навколишнього середовища та навчити кожного робити внесок у поліпшення глобальної екологічної ситуації.

Акція "World Clernup Day" організована в Україні всеукраїнським рухом " Let's do it, Ukraine" спільно з міжнародним рухом "Let's do it" за підтримки міністерства молоді та спорту України Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства освіти та науки України, Українського державного центру позашкільної освіти та інших партнерів.

Учні, батьки, вчителі під керівництвом директора нашої школи Вєнії Наталії Петрівни також взяли активну участь у цій акції. Ми присвятили кілька годин очищенню нашої пришкільної території, наведенню ладу в шкільному парку, в квітниках. Ніхто не любить, коли у нього вдома брудно. Всім серцем полюбімо нашу другу домівку – школу, і не будьмо байдужими. Акція World Cleanup Day - особлива для України. Українці з кожним роком дедалі більше показують зацікавленість і ініціативність в екологічних акціях.

Адміністрація школи виносить подяку всім еко-свідомим учасникам акції: батькам, учням та вчителям. Не зупиняймося на досягнутому!