Осінні канікули - 2018

Дата публікації допису: Nov 02, 2018 11:9:55 AM

Осінні канікули – чудова пора відпочинку

Канікули – найкраща пора для всіх школярів. Тим більше всі чекають саме осінніх канікул, адже це перший відпочинок у навчальному році. Цікаво та змістовно проходять канікули у Маріупольській ЗОШ № 64.

Учні 4 – Б класу під керівництвом Треус І. С. відвідали чудовий спектакль «Чарівна лампа» у Драматичному театрі. Музика, танці, яскраві декорацїї - все це маленькі глядачі побачили на сцені. Неймовірні та захоплюючі пригоди змусили з інтересом спостерігати і прожити цю казку разом з героями.

Учні 7 класу під керівництвом Маляренко Т. О. взяли участь у квесті «Екологічний калейдоскоп», який було проведено на базі школи № 52, де посіли ІІ місце.

А учні 5 – Б класу разом з вчителькою англійської мови Марфлюк Л. В. гамірно і весело відзначили Хелловін, де панувала магічна атмосфера. Діти виявили неабияку фантазію, щоб створити цікаві костюми, організувати конкурси. П’ятикласники не лише на уроках дізнаються про історію та культуру англомовних країн, але й під час осінніх канікул, коли учням необхідні гарні емоції.