До Всесвітнього дня дітей

Дата публікації допису: Nov 21, 2020 10:9:54 AM

Права людини починаються з дитини

Учні початкових класів взяли участь у міській вікторині "Права людини починаються з дитини", присвяченої Всесвітньому дню дитини. Протягом тижня 2 257 здобувачів освіти міста відповідали на питання у 3-х вікових категоріях.

Наші молодші школярі виявили неабияку зацікавленість в розбудові правової держави та демократичного суспільства. Відповідно до опрацьованих результатів учні початкових класів у молодшій віковій категорії посіли ІІ місце. Вітаємо наших юних правознавців з перемогою та зичимо їм успіхів у навчанні, натхнення та нових перемог!

“Найбільший урок у світі” про права дитини та

глобальні цілі розвитку до Всесвітнього дня дітей

20 листопада відзначається Всесвітній день дитини, коли було прийнято Конвенцію ООН про права дитини. У 1954 році Генеральна Асамблея рекомендувала всім країнам ввести в практику святкування Всесвітнього дня дитини як дня світового братерства і взаєморозуміння дітей, дня, присвяченого діяльності, спрямованої на забезпечення благополуччя дітей в усьому світі. Тому учні нашої школи долучилися до цієї події та провели “Найбільший урок у світі” про глобальні цілі людства та права дітей – “Знаю права і змінюю світ”.

Це дуже гарна ідея, адже деякі діти вперше почули про поняття глобальних цілей, шляхи подолання проблем та участь кожного в цьому.