Мамо, матусю рідненька!

Дата публікації допису: May 19, 2018 4:56:45 AM

Мамо, матусю рідненька!

Слово "мама” росте з нами тихо, як ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить вечірня зоря, і гладить по голівці рідна рука. Мати – захист і притулок для дитини, вона її опора і совість. Все, що є в нас найкращого, все від неї, від рідної неньки.

У травні, коли прокидається від сну природа, коли дзвенить у блакиті пташиний спів, коли травами і квітами замаїться земля, теплий весняний вітер приніс до нашої школи Свято Матері.

11 травня у кабінеті номер 8 зібралися матусі та бабусі 1-А класу. Щиро вітали їх першокласники. Підготували вірші, пісні, власноруч зроблені подаруночки. Дружними оплесками та добрими посмішками зустрічали гості ляльковий театр «Джерельце», який показав авторську казку «Заяча хатка».

А головним сюрпризом був фільм « Які наші матусі». Цей фільм зняв батько Гладиря Дениса – Роман Сергійович. Це було нашою таємницею. Батько прийшов до школи і у кожної дитини взяв інтерв’ю, яка його мама. Справжнє задоволення отримали не тільки батьки, але й діти.

А закінчилося свято частуванням. Вчителька Павлова Г. О. спекла торт для матусь. І всі матусі та бабусі пили чай із тортом, а виховані діти дивилися мультфільми.