Останній дзвоник пролунав для наших випускників

Дата публікації допису: Jun 11, 2018 8:28:32 AM

Останній дзвоник пролунав для наших випускників

25 травня 2018 року останній дзвоник запросив на подвір’я учнів нашої школи.

Особливо хвилюючим це свято було для випускників – одинадцятикласників, які сьогодні покидають поріг рідної школи і вступають в новий етап життя. Директор школи Святна Марина Анатоліївна привітала всіх із цим чудовим святом та підкреслила, що навіть через призму років всі випускники школи будуть з вдячністю згадувати своїх вчителів та рідну школу, яка дала перші знання та дорогу в доросле життя.

Заступник директора школи з навчально-виховної роботи Гончарова М. І., підбиваючи підсумки начального року, відзначила кращих учнів школи. Зокрема Похвальні листи за високі досягнення у навчанні отримали: учні 3-А класу - Криштоп Софія та Суліма Денис, учні 3-Б класу – Камишенко Владислав, Плохіх Карина та Пилипчук Єлизавета, учень 4-А класу Аніканов Микита, учні 4-Б класу - Громов Володимир, Кукуяшна Анна та Родін Віталій, учні 5-А класу - Дмитрук Олександр, Лущак Анна та Терсяна Анастасія, учениця 6 класу Шушакова Марія, учень 8-Б класу Олейніков Олександр.

Під час навчального року учні школи також були переможцями та призерами II етапу Всеукраїнських предметних олімпіад: Сербо Сергій, Горелова Олена, Тосхопаран Амелія, Дяченко Надія, а Марія Санатарчук посіла ІІІ місце у обласній олімпіаді з української мови та літератури. Окрім навчання, учні нашої школи також були активними учасниками колективу художньої самодіяльності. Тріо у складі Матьйозова Ярослава, Лейбіної Ольги та Санатарчук Марії стали переможцями міського конкурсу «Пісня в солдатській шинелі». За активну участь у конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва відзнаку отримала випускниця 9-Б класу Гончарук Єлизавета.

Нагороди також отримали випускники 11 класу – переможці міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»): Анцупов Микита, Германова Валерія, Задоя Сергій, Крать Олександр, Нестеров Микита, Островерх Данило, Остроухова Юлія, Рибалка Вікторія, Семейкін Данило, Сєдакова Катерина.

Дзвінкоголосо вітали випуск­ників першокласники. Звичайно, і випускники дякували рідним учителям за знання і турботу, за розуміння і терпіння. Їхня вдячність виливалась теплими словами, щирими віршами, дзвінкими піснями та різнобарв’ям квітів.

Та дитинство, як сизокрилий птах, пролетіло, залишивши тільки спогади і душевне тепло від багаторічних спілкувань. Попереду – самостійне життя, нелегке, сповнене невідомості.

Завершилась урочиста лінійка традиційним лунанням останнього дзвоника, який всіх закликав на завершальний урок у цьому навчальному році.