Святковий концерт

Дата публікації допису: Mar 09, 2021 12:8:46 AM

І березень дарує диво…

Разом із лагідними променями сонця до нас приходить і перше весняне свято – Міжнародний жіночий день. Напередодні 8 березня актова зала школи наповнилась веселим гомоном, яскравим вбранням та запахом чарівних квітів. Ведучі концертної програми Кіріна Анна та Михайло Добра привітали всіх присутніх зі святом та надали слово директорці школи Вєнії Н. П. За традицією Наталя Петрівна провела лотерею та вручила подарунки.

В концертній програмі взяли участь учні 1 – 11 класів, які з радістю та натхненням читали зворушливі вірші, співали веселі пісні та виконували запальні танці для своїх мам, бабусь, вчителів, працівників школи та всіх гостей у залі. Другокласники підготували свято для своїх мам, а учні 3 - Б класу взяли участь у розважальній програмі.

Чимало прекрасних емоцій подарували танцювальні номери у виконанні учнів 6 - 9 та 11 класів, а також чудовий музичний подарунок підготував юний музикант Мулява Іван, учень 8 – А класу. Чуттєво виконала пісню Мулява Євгенія, учениця 5 класу нашої школи.

Приємною несподіванкою було також привітання учнів 1 – Б класу та випускників школи.

Учасники концертної програми подарували всім присутнім прекрасний настрій, музику, яка зігріла душу своєю красою.

Велика подяка за підготовку та проведення концерту педагогу-організатору Кальченко Світлані Володимирівні , вчительці музичного мистецтва Семенченко Раїсі Федорівні та класним керівникам, а також учням школи та їх батькам за допомогу. Спасибі вам за маленьке диво у весняний день…