День толерантності

Дата публікації допису: Nov 18, 2019 4:8:8 AM

Всі ми різні - всі ми рівні

У Маріупольській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів № 64 пройшли заходи, присвячені Міжнародному дню толерантності, який був оголошений ЮНЕСКО в листопаді 1995 року з нагоди 50-річного ювілею цієї організації і відзначається щорічно 16 листопада.

Кожен з нас повинен прагнути підтримувати принципи терпимості, взаємної поваги та мирного співіснування. Наша школа вкотре долучилася до створення комфортного середовища для кожного з шкільної родини.

Учнi пiдготували проєкти «Всі ми різні – всі ми рівні». Школярi 6 – А та 6 – Б класів разом з вчителями та бiблioтекаркою звернули увагу на необхiднicть пiдтримувати принципи терпимостi , допомагати iншим людям, вивчати та поважати традицiī рiзних народiв . Серед шестикласників вiдбувся конкурс «Толерантнicть у висловах», було проведено також тренінгове заняття «Шануємо себе та інших». Учні 6 – Б класу поділилися своїм розумінням толерантного середовища та створили символічне «Дерево толерантності». Всі учні зробили для себе важливі висновки, що треба бути терпимими та толерантними по відношенню до людей.