До уваги батьків майбутніх першокласників

Дата публікації допису: Apr 13, 2021 4:49:46 AM

Школа майбутнього першокласника

У школі щосуботи проходять заняття з майбутніми першокласниками. Гомінка малеча разом з батьками поспішає до школи на заняття, знайомиться з учителями й однокласниками. У цікавій ігровій формі майбутні школярики подорожують на чарівному кораблі, дізнаються про те, що таке школа і навчання, правила поведінки й товаришування, роблять перші кроки на шляху до країни Знань. Педагоги допомагають майбутнім школярикам розвивати дрібну моторику рук за допомогою вправ з елементами арт-терапії, знайомлять з казковими героями, опановують стандарти читання, письма, англійської мови та математики.

Малюки долучились до спортивної родини нашої школи, весело проводять час у спортивній залі, адже для них характерна велика рухова активність. Сучасні уроки фізичної культури є відмінним інструментом для всебічного розвитку дитини. Завдяки спорту в дитини розвиваються вміння працювати в команді, дисципліна, лідерство, толерантність і здорова конкуренція. Не кажучи вже про те, що фізкультура — це в першу чергу здоров'я дитини: фізичне та емоційне. З нашими вчителями фізичної культури учні із задоволенням змінюють смартфон на м'яч, а спілкування у месенджерах на веселі ігри.

Із затишної сімейної оселі до школи вперше йде маленька людина. Комфортні умови, цікаві уроки, захоплюючі подорожі в казковий світ, робота з дитячою книгою, розповіді про рослинний та тваринний світ рідного краю, уроки ввічливості, гра на іноземній мові, калейдоскоп загадок, цікава арифметика, вміння працювати на комп’ютері – ось ті уроки, на яких ваші малюки поринуть в шкільне життя нашої школи.

Ласкаво просимо приєднатися до нашої шкільної родини!