Військово-патріотична гра "Сокіл «Джура»"

Дата публікації допису: Dec 24, 2019 4:10:3 AM

Конкурс стройового вишколу «ВПОРЯД»

пройшов в межах Всеукраїнської військово-патріотичної гри «Джура»

Гра «Джура» покликана до життя самою природою українця, його історією, культурою та духовною традицією. Джурами в Україні називали молодих вихованців, зброєносців і помічників досвідченого козака. Отримати такий статус міг лише той, хто пройшов певні випробування - як фізичні, так і моральні. У грудні закінчився І (міський) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») конкурсом «Впоряд». Конкурс проводився з метою загартування волі військових козаків, сприяття дотримання порядку й дисципліни, вдосконалення вмінню володіти своїм тілом, розвивати увагу, спостережливість, колективізм.

До складу нашої команди ввійшли учні 8 класу Плотнікова Поліна та Власова Єлизавета, учні 9 класу: ройовий Коломієць Валерій, Кіріна Анна, Крамаренко Євген, Бондаренко Микола та Голіков Павло. Готував та підтримував їх вчитель предмета «Захист Вітчизни» Костюк Олег Іванович.

За результатами змагань наша команда стала переможцем та посіла І місце. Пишаємося нашими учнями і зичимо їм нових звершень і перемог !