Олімпійський тиждень

Дата публікації допису: Sep 28, 2019 10:38:19 AM

Спорт – здоров’я, спорт – це сила, що дає нам крила!

Під таким гаслом у школі № 64 пройшов Олімпійський тиждень. Всім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я. А кращим другом здоров’я був і залишається спорт. Важливість та популярність спорту цілком виправдана. Протягом Олімпійського тижня у школі були проведені години спілкування «Олімпійське сузір’я України», «Олімпійськими шляхами до здорового майбутнього». На Олімпійському уроці учні дізналися цікаві факти про виникнення Олімпійських ігор, досягнення та рекорди видатних спортсменів України та світу. Учні 2 - 4-их класів із задоволенням взяли участь у спортивних змаганнях «Веселі старти», діти змагалися у спритності та вправності.

Для учнів 7 – А та 7 – Б класів було проведено спортивне свято «Якщо спорт полюбиш, сильним, спритним будеш!» під керівництвом учителів фізичного виховання Костюка Олега Івановича та Танасієнко Юліани Леонідівни. Змагалися команди на швидкість, спритність, силу та винахідливість. А зірковим гостем став чемпіон ХХІІ Олімпійських ігор з комплексного плавання на 400 метрів Олександр Сидоренко. Воля до перемоги читалася на обличчях учасників, а їх хвиля позитиву, потужна енергетика, запал і спортивний азарт заряджали всіх присутніх. Свою майстерність продемонстрували також спортсмени з ушу, учні нашої школи: Савосін Ярослав, Савосін Артем, Попова Валерія та Корнаухов Кирило. Доброзичлива та привітна атмосфера заходу вкотре довела: спорт об’єднує, гартує характер, дарує прекрасний настрій і зміцнює товариський дух.

Переможцями стали учні 7 – А класу : Борблик Олександр, Ковальова Аліна, Кормін Євген, Маліков Микита, Меркулова Лілія, Мулява Іван, Плотнікова Олена та Терсяна Анастасія. Команда учнів 7 – Б класу у складі Бахтін Кіри, Гіріної Аліни, Клименка Назара, Клочка Владислава, Павлової Валерії, Рясіченко Дар'ї, Чернова Олега та Шорохова Валерія також відзначена грамотами, сувенірами від регіонального відділення НОК України та солодкими подарунками.

Представник Відділення НОК України в Донецькій області Роман Караваєв передав школі книги, брошури і тематичні журнали олімпійської тематики, а також набір художньої літератури.

Ми з гордістю можемо сказати, що в нашій школі ростуть сильні, сміливі, спритні. Бажаємо майбутнім спортсменам та вчителям фізичного виховання Костюку О. І. та Танасієнко Ю. Л. тільки перемог – як на спортивних майданчиках школи, так і за їхніми межами. Хай завжди супроводжує Вас міцне здоров’я та дух перемоги!