Шевченківські дні

Дата публікації допису: Mar 16, 2020 5:18:16 AM

Літературний квест «Шляхи до Тараса»

11 березня учні 3-А класу Маріупольської ЗОШ № 64 взяли участь у літературному квесті « Шляхи до Тараса» . Цікавим було змагання для чотирьох команд «Тополька», «Вербиченька», «Калинонька» та «Дніпряночка».

На першій станції «Музична» чекали на дітей співробітниці бібліотеки ім. Маяковського. Дітям треба було відгадати та заспівати пісні на слова Т. Г. Шевченка. На другій станції « Бібліографічна» діти розгадували кросворд, повторили деякі біографічні дані.

Третя станція «Мистецька» розташувалась у шкільній бібліотеці. Бібліотекарка Прчетич С. В. підготувала для дітлахів завдання – впізнати картини великого митця.

Остання станція «Віршована» - у класі. Вчителька початкових класів Павлова Г. О. прослухала учасників усіх команд, які готували улюблені вірші поета, оцінила за 12 бальною системою, порахувала середній бал – це й були бали команди за проходження цієї станції.

За результатами квесту підвели підсумки, батьки підготували подарунки кожній команді. Усі були дуже задоволені, ніхто не був засмучений, бо досвід, який отримали у цьому квесті, набагато цінніший.

Тож третьокласники уже чекають наступного конкурсу, щоб продемонструвати свої знання.