Зимові канікули тривають...

Дата публікації допису: Jan 03, 2020 7:28:41 AM

Зимові канікули – чудова пора!

Зимові канікули – радісна пора, яку з нетерпінням чекають дітлахи. На цей час припадають улюблені свята – Новий рік та Різдво. Усі три тижні відпочинку від занять панує святкова атмосфера. Зимові канікули дають змогу перепочити від навчання, поспілкуватися з близькими, присвятити час улюбленим заняттям, дізнатися багато нового.

Весело та цікаво, змістовно та яскраво проходять зимові канікули у школі № 64. Учні 3 – А та 3 – Б класів відвідали театр, де дивилися казку «Пригоди Білосніжки та 7 гномів». Музика, танці, яскраві декорацїї - все це маленькі глядачі побачили на сцені. Неймовірні та захоплюючі пригоди змусили з інтересом спостерігати і прожити цю казку разом з героями. Школярі також здійснили прогулянку біля головної ялинки міста. Там вони поринули в чарівну атмосферу свята, від чого діти отримали величезне задоволення і масу нових вражень.

Учні 6 - А класу побували в кінотеатрі «Мультиплекс», а восьмикласники разом з бібліотекаркою Прчетич С. В. здійснили віртуальну подорож «Новий рік крокує по планеті», де дізнались про традиції святкування Нового року в різних країнах, взяли участь у вікторині.

Учні 9 та 10 класу посіли ІІІ місце у міському інтелектуальному турнірі «Що? Де? Коли?».

Веселими іграми, забавами та новорічними хороводами зустріли нушівці 2 – А та 2 – Б класів зимові канікули. Малюки жартували, відгадували загадки, «ліпили сніговиків», співали, танцювали та брали участь у веселих конкурсах. Не відставали від своїх дітлахів їхні вчителі Голоцукова Лідія Миколаївна та Стернард Інна Леонідівна, які показали високий клас у конкурсах «Пройди стежинкою» та «Загадки - хитринки».

Як бачимо, на зимових канікулах школярі вміють не лише відпочивати, а й розважатися з користю. Бажаємо вам вдалих канікул і гарних вражень від зимового відпочинку!