Фестиваль «Батьківщина в моєму серці»

Дата публікації допису: Jan 21, 2018 11:38:56 PM

Фестиваль «Батьківщина в моєму серці»

Народна пісня – голос невсипущий,

Душі людської – вічне відкриття.

Вона ніколи, як і хліб насущний

Не вийде з моди сущого життя.

Українська пісня - це частина духовного життя народу і вона не залишає його ні в радості, ні в смутку, слідує за ним від дитинства до старості.

У грудні 2017 року в актовій залі школи пройшов фестиваль української пісні «З Батьківщиною в серці!». Мета фестивалю – формування шанобливо-го ставлення учнів до національних цінностей рідного краю, популяризації національної пісні як однієї зі складових української культури та залучення до творчості обдарованих учнів.

В репертуарі юних вокалістів були представлені українські народні, сучасні естрадні та патріотичні пісні. У фестивалі брали участь солісти, дуети, тріо та квартети, які зачаровували своєю виконавчою майстерністю та чудовою технікою виконання пісенних творів

Учасники заходу щиро вдячні художньому керівнику Семенченко Раїсі Федорівні за прекрасно організоване свято української пісні!

А 19 січня 2018 року учні 4 – Б класу під керівництвом Стернард Інни Леонідівни взяли участь у танцювальному конкурсі в рамках фестивалю «Батьківщина в моєму серці» серед шкіл ІІІ освітнього округу.