До Дня захисника України

Дата публікації допису: Oct 15, 2018 10:32:10 PM

Цілий тиждень маленькі нушівці 1 – А класу ЗОШ № 64 м. Маріуполя разом із вчителькою Голоцуковою Лідією Миколаївною готувалися до урочистої ранкової зустрічі, присвяченій Дню захисника Вітчизни: складали паспорт України, подорожували разом із Котигорошком та хоробрими козаками по історичному минулому нашої Батьківщини, з любов’ю своїми руками робили вітальні листівки для українських кіборгів – незламних, сміливих, вольових, але водночас таких добрих і рідних.

Під час ранкової зустрічі діти переглянули відеофільм «Я – захисник. І цим пишаюсь!», поділились своїми враженнями, з гордістю розповідали про своїх тат та мам, які зараз охороняють наш спокій і мирне небо над Україною. «Я теж хочу бути військовим, я хочу захищати свою Україну» , «Коли я дивилась фільм про наших захисників, мені аж трішки хотілось плакати, тому що, поки ми навчаємось, граємось, сміємось, наші тата і старші брати під дощем, холодними вітрами стоять на сторожі, щоб нам було спокійно і добре жити», - ось такі слова лунали з вуст малечі…

Нушівці 1 – А класу вітають наших українських захисників зі святом! Дякуємо Вам, наші рідні, за мирне небо! Ми пишаємось Вами!