Випускники - 2020

Дата публікації допису: Jul 31, 2020 10:15:5 AM

Ну, от і все… Закінчились уроки

І перед вами зараз сто доріг.

Ви робите останні свої кроки

І шкільний покидаєте поріг.

Щасливої вам дороги, дорогі наші випускники! Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті!

Щасливої та щедрої долі в житті вам,

дорогі випускники!

30 липня згідно розкладу, з дотриманням вимог в умовах карантину, в Маріупольській ЗОШ № 64 відбулось вручення свідоцтв про здобуття повної загальної середньої освіти учням 11 класу. Санатарчук Марія нагороджена золотою медаллю за високі досягнення у навчання.

Нелегким був навчальний рік для випускників 2020 року. Карантин, дистанційне навчання, коронавірус… А як одинадцятикласники готувались до свята «Останнього дзвоника», вони хотіли вразити учнів та батьків шкільним вальсом, але … не склалося. Дзвоник для них пролунав віртуально. Пробне зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО), яке повинно було відбутися 15 і 17 червня, випускники могли пройти лише в режимі онлайн вдома. Основна сесія ЗНО відбувалася в спекотну погоду. Мріяли наші старшокласники й про випускний вечір, але… не судилося. На жаль, карантин, спричинений пандемією, вніс свої корективи, і традиційний урочистий формат святкування змінився. Але, незважаючи на карантинні обмеження, шкільна родина зібралася у

рідній школі, щоб вручити одинадцятикласникам у святковій атмосфері свідоцтва про повну

загальну середню освіту і побажати щасливої долі. Ні дистанція, ні масковий режим не

змогли зіпсувати важливості моменту, який назавжди закарбується у пам’яті випускників.

Сьогодні ви залишаєте рідну школу, і все, що вас чекає у дорослому житті, тепер залежить тільки від вас самих. Тут вас навчили бути щирими, самостійними, відповідальними, чуйними. Навчили дружити, відстоювати свою думку, любити науку, дбайливо ставитися до знань, тобто дали основу того, без чого неможливо стати справжньою Людиною з великої літери! І завжди пам’ятайте, що тільки сама людина є творцем власного щастя.

Побажаємо вам не розгубити все це, а примножувати, виховувати в собі найкращі якості. Бажаємо, щоб ваші мрії здійснилися.