Весняні канікули промайнули...

Дата публікації допису: Apr 03, 2019 12:57:40 PM

Весняні канікули промайнули...

Цікаво провели весняні канікули учні Маріупольської загальноосвітньої школи І – ІІІ ступенів № 64. На протязі тижня школярі відпочивали, дізнавалися щось нове і корисне.

Учні 8 класу стали гостями Приазовського державного технічного університету. Школярі ознайомились з технічним вишем міста, вони відвідали кафедри соціології та соціальної роботи, комп’ютерних наук, кафедру маркетингу та туризму. Вчителі школи і викладачі університету впевнені, що канікули, проведені таким чином, будуть корисні школярам, а час, проведений в ПДТУ принесе нові знання, які будуть використані школярами під час навчання у школі.

За період канікул діти взяли участь у багатьох спортивних і культурно-масових заходах. Найбільш яскравим та незабутнім для учнів 4-Б та 4-А класів було відвідування кінотеатрів «Савона» та «Мультіплекс» в ТРЦ Порт Сіті.

Не менш насиченими та цікавими були спортивні розваги та змагання, в яких взяли участь п’ятикласники під час відвідування дитячого розважального комплексу «Смайл Парк».

А учні 2-А (кл. керівник Павлова Г.О.) та 2-Б класів (кл. керівник Маяк М.В.) разом з батьками завітали в дитячу бібліотеку ім. В. Маяковського на Всеукраїнський тиждень дитячого читання "Хай книги друзями заходять в ваш дім". Бібліотекарі підготували для них книжкову виставку з оглядом літератури "Книга для людини як сонце у житті", казкове перехрестя "Герої казок йдуть до своїх книжок". Для наших школярів стала несподіванкою зустріч з головним літературним героєм М. Носова Незнайкою. Протягом всього свята Незнайка, роль якого виконала бібліотекарка Алла Маслікова, розважав дітей рухливими іграми, веселими віршиками, танцями. Маленькі читачі читали вголос оповідання Остапа Вишні "Любіть книгу!" та навчили Незнайку поважно відноситися до книги, а також разом з батьками, педагогами та бібліотекарями з захопленням зробили книжкову закладку "Горнятко".

Отже, за період канікул діти відпочили, зарядилися гарним настроєм і набралися нових сил для того, щоб продовжити навчальний рік.