З Днем знань!

Дата публікації допису: Sep 02, 2020 12:42:44 PM

1 вересня – День знань – особливе свято не лише для школярів, а й для вчителів та батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Але в цьому році свято є дуже незвичним для учнів та вчителів, адже вперше школа розпочала навчання в умовах пандемії.

Звучить урочиста музика, лунають теплі привітання та побажання від директора школи Вєнії Наталії Петрівни та вчительки 1 – А класу Крамар Надії Петрівни. Вони бажають школярам успіхів у навчальному процесі та щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! А також особливу увагу приділяють тим, для кого перший дзвоник дійсно пролунав вперше, а для кого – востаннє. На урочистій частині були присутні першокласники та учні 11 класу, а також батьки.

У зв`язку з карантином для інших членів шкільної родини свято проходило в класах.

«Ми – за мир!» - під таким гаслом пройшов Перший урок у 8-Б класі. Під час інтегрованого заняття, яке провели вчителі Заграфова О. М. та Толкачова Ю.С., учні поглибили свої знання з теми миру в різних видах наук і мистецтва. Тренінг асоціацій «Мовний ланцюжок» дозволив дітям охарактеризувати мир як моральний аспект існування людства. Тематична візуалізація (робота з ілюстраціями) розширила світогляд учнів щодо емблем-символів миру, картин видатних митців з цієї теми. Діти виразно розповідали вірші, працювали з глобусом, на якому було позначено місця війн та воєнних конфліктів сучасності. Наостанок учні зробили тематичну інсталяцію із власних долоньок навколо картини П. Пікассо «Голуб миру», діти висловлювали щирі побажання людству – добра, миру, злагоди, щастя, поваги, розуміння тощо. Нехай усі дитячі побажання здійсняться!