Веселі старти

Дата публікації допису: Oct 30, 2019 8:18:36 AM

Вітаємо переможців

29 жовтня 2019 року учні п'ятих класів ЗОШ № 64 взяли участь у міських змаганнях «Веселі старти» і стали переможцями. Свою вправність та швидкість юні спортсмени продемонстрували у різноманітних естафетах. Дітвора відчайдушно змагалась за перемогу в кожному із запропонованих конкурсів. Під час змагань діти показали, як уміють достойно долати труднощі, проявили згуртованість та організованість.

У результаті цікавої та напруженої боротьби наші п'ятикласники посіли перше місце. У високому рівні майстерності учнів велика заслуга тренера – вчительки фізичного виховання Танасієнко Юліани Леонідівни.

По завершенню спортивного дійства відбулась церемонія нагородження. Наша команда – переможець отримала Кубок, а юні спортсмени – медалі та грамоти. До складу команди увійшли учні 5 – А класу: Бахтар Карина, Воробйова Олександра, Дорошенко Кристина, Ємцов Андрій, Земелько Олександр, Касчюкайтітє Мяйлє, Петров Андрій та учні 5 – Б класу: Плохіх Карина, Подрєзов Роман та Потульський Іван.

Ми вітаємо юних спортсменів та бажаємо перемоги на наступному етапі – зональних змаганнях, які відбудуться найближчим часом.

Так тримати! До нових перемог!