Новорічні свята у школі

Дата публікації допису: Dec 27, 2019 11:0:25 AM

Передноворічна феєрія

Ходить світом Миколай

День Святого Миколая – одне з найулюбленіших дитячих свят. Українці з давніх-давен вважають Миколая своїм заступником, захисником бідних і знедолених,який завжди несе Добро. Діти із нетерпіння чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину.

«Ходить світом Миколай» - під такою назвою музично-драматичну композицію підготувала вчителька початкових класів Павлова Галина Олександрівна разом з учителькою музичного мистецтва Семенченко Раїсою Федорівною та учнями 3 - 11 класів. Дуже готувались діти до цього свята: вивчали вірші, розучували пісеньки та колядки, малювали малюнки, робили добрі справи: провели благодійний ярмарок, учні 3 – А класу власноруч пошили чобітки, наповнили солодощами та подарували їх вихованцям із «Центру опіки». На святі діти розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця, читали вірші, співали пісні, танцювали. По закінченню заходу всіх присутніх чекав сюрприз: хор учителів на чолі з директором школи та старшокласниками виконали пісню «Старий рік минає». А Святий Миколай побажав усім гарного настрою, учням веселих свят та незабутніх зимових канікул.

Новорічна казка «Снігова королева»

від учнів 2 – Б класу

Разом з маленькими артистами ми поринули у світ казки "Снігова королева". Яскраві костюми, креативні та творчі ідеї у постановці епізодів, гарний казковий настрій - все це стало запорукою успіху. Глядачі від першої хвилини і до фінальної сцени були зачаровані грою маленьких акторів. А Герда (Ірина Удод) та Кай (Ігор Маравелло) просто полонили глядачів.

Ми щиро вдячні всім, хто долучився до постановки казки: вчительці початкових класів Стернард Інні Леонідівні, учням, батькам. Вітаємо всіх з прийдешніми святами. Хай Новий 2020 рік принесе всім більше радісних, щасливих подій!

Розважально – ігрова програма

«Зустрічаємо рік новий»

Наприкінці грудня повітря наповнюється ароматом ялинки, яскравіше спалахують гірлянди, здійснюються найзаповітніші мрії, настає час чудес, а значить до нас завітали Новорічні свята.

Для учнів 1- 7 класів було проведено конкурсно-розважальну програму "Зустрічаємо рік новий!". В цей день до нашої шкільної оселі завітала ціла хурделиця добра та щастя і теплих радісних посмішок. Ведучі заходу – актори паппет-шоу із м. Бердянськ підготували для учнів та вчителів цікаві конкурси, розваги, вікторини.

Свято принесло особливу атмосферу: урочистий піднесений настрій, тільки радісні емоції, линули найкращі побажання. Наприкінці свята учнів привітали особливі гості: Дід Мороз та Снігуронька.

Виставка новорічних композицій

«Замість ялинки зимовий букет»

У грудні відбулась виставка «Замість ялинки зимовий букет». Роботи, представлені на конкурс, продемонстрували, що фантазії дітей та їх батьків немає меж. Яких тільки новорічних красунь не створили діти! Це – і вироби з паперу, із тканини, воску, вати, металу, пластику, одноразового посуду, пір’я, стрічок, ниток, макаронних виробів тощо. Всі роботи виготовлено зі смаком, охайно, креативно.

Дорослі та діти із задоволенням милувалися новорічними поробками. У школі запанувала особлива атмосфера – Свято наближається!

Висловлюємо щиру подяку всім учасникам виставки, які подарували нам це чудове свято! Кращі роботи візьмуть участь у міському конкурсі, про результати ми повідомимо пізніше на нашому сайті.

Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою!