Тиждень безпеки дорожнього руху

Дата публікації допису: May 23, 2021 11:41:37 PM

Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху «Безпечна дорога додому»

З 17 до 23 травня 2021 року за ініціативою ООН по всьому світу проходить шостий Глобальний тиждень безпеки дорожнього руху. В рамках проведення Тижня безпеки дорожнього руху в нашій школі був проведений Єдиний національний урок з безпеки дорожнього руху на тему: «Безпечна дорога додому».

Учні закріпили знання з правил поведінки пішоходів на вулицях і

дорогах, знання з порядку дій у разі дорожньо-транспортної пригоди, правил безпечної поведінки на залізниці та правил використання (носіння) світлоповертальних елементів. Школярі початкових класів виготовляли дорожні знаки, макети світлофорів, грали в тематичні настільні ігри розв’язували ситуативні задачі, кросворди, відгадували загадки, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання з Правил дорожнього руху.

Старшокласники проаналізували причини ДТП за участю пішоходів, повторювали правила надання першої медичної допомоги, повторили правила переходу дороги, правила поведінки в громадському транспорті, тощо…

Тож бережіть своє життя й здоров’я, неухильно дотримуйтеся Правил дорожнього руху, не забувайте про власну безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху!