Зустріч зі студентами Української академії лідерства

Дата публікації допису: Feb 20, 2021 8:46:44 PM

Молодь, яка творить зміни

У нашій школі відбулась зустріч учнів 10 та 11 класів із студентами із Української академії лідерства. "Молодь, яка творить зміни" – саме так називають студентів Української академії лідерства. У вересні 2019 року центр навчального закладу з’явився й у нашому місті – наразі тут проходять навчання 38 студентів з різних регіонів країни. Академія – це громадська організація, яка працює з молоддю по усій Україні. Всього є сім центрів: у Львові, Маріуполі, Чернівцях, Харкові, Миколаєві, Полтаві та Києві. Академія допомагає молоді знайти себе, визначитися, ким вони хочуть стати у майбутньому, шляхом реалізації проєктів, волонтерської діяльності. Щорічно академія охоплює понад сто тисяч осіб. Освічена, ініціативна, небайдужа, допитлива, з активною життєвою позицією молодь – це майбутнє нашої держави.

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для молоді. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний. Під час навчання та роботи студенти здобувають навички самопізнання, аналізу суспільних викликів, командної праці, комунікації, щоб краще зрозуміти себе, країну і світ, в якому ми живемо.

Минулого року в Маріуполі відкрився власний кампус УАЛ. Будівля повністю облаштована для комфортних умов навчання і відпочинку. Капітальний зовнішній і внутрішній ремонт проводився із застосуванням передових технологій і сучасних матеріалів. Навчання проводять вчителі із найкращих університетів України та кваліфіковані наставники. Студенти мають можливість вирушити в експедиції країною, стати волонтерами та здобути практичний досвід у реалізації масштабних проєктів, які змінюють життя громади. Ставайте лідерами та знаходьте своє призначення!