Осінні канікули

Дата публікації допису: Oct 31, 2019 7:35:47 AM

Осінні канікули – чудова пора відпочинку

Канікули – найкраща пора для всіх школярів. Тим більше всі чекають саме осінніх канікул, адже це перший відпочинок у навчальному році. Цікаво та змістовно проходять канікули у Маріупольській ЗОШ № 64 : екскурсії, спортивні змагання, інтелектуальні ігри та ін.

Учні 4-5 класів взяли участь у всеукраїнській інтернет-олімпіаді з англійської мови "На Урок".

Учні 1 – Б класу під керівництвом Треус І. С. , 5 – Б класу разом з класним керівником Надьожка Н. І. та батьками здійснили оглядову екскурсію по місту «Маріуполь – перлина Приазов'я» та завітали до краєзнавчого музею.

Школярі 5 – А класу разом з класним керівником Денисенко І. О. здійснили захоплюючу подорож вулицями нашого міста. Діти дізналися багато цікавого з історії Маріуполя. У Міському саду дітвора обіймала найстаріше дерево - шовковицю, якому вже виповнилось 156 років! Завершилася екскурсія відвідуванням залу природи краєзнавчого музею.

Учні 8 класу стали гостями Приазовського державного технічного університету. Школярі ознайомились з технічним вишем міста, вони відвідали кафедри соціології та соціальної роботи, комп’ютерних наук, кафедру маркетингу та туризму. Вчителі школи і викладачі університету впевнені, що канікули, проведені таким чином, будуть корисні школярам, а час, проведений в ПДТУ принесе нові знання, які будуть використані школярами під час навчання у школі.

А учні 6 - Б класу разом з вчителькою англійської мови Марфлюк Людмилою Василівною гамірно і весело відзначили Хелловін, де панувала магічна атмосфера. Діти виявили неабияку фантазію, щоб створити цікаві костюми, організувати конкурси. Шестикласники не лише на уроках дізнаються про історію та культуру англомовних країн, але й під час осінніх канікул, коли учням необхідні гарні емоції.

Бажаємо вам вдалих канікул і гарних вражень від осіннього відпочинку!